Η ΕΤΑΙΡΕΙΑΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ
Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία μας

Οι επιχειρήσεις του Ομίλου «Χάρις Καζάκος» δραστηριοποιούνται στον τομέα της υπόδησης, ένδυσης, δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ. Οι παλαιότερες εμπορικές δραστηριότητες, από τον πατέρα Δημήτριο Καζάκο, είχαν δημιουργήσει την μητρική επιχείρηση. Έτσι μπορεί να εκτιμηθεί ως μία παραδοσιακή επιχείρηση, η οποία έχει συμπυκνωμένη την εμπειρία του αντικειμένου της, μέσα στο πέρασμα τού χρόνου.

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του το 1965 στην Αθήνα στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη με την επωνυμία Δημήτρης Καζάκος. Η επωνυμία «ΧΑΡΙΣ ΚΑΖΑΚΟΣ» εμφανίζεται το 1971 και φέρει το όνομα του ιδρυτή της Χαράλαμπου Καζάκου, που την καθιέρωσε ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου της  στην ελληνική αγορά.

Η επιτυχημένη πορεία του Ομίλου, οφείλεται κυρίως στην ανταγωνιστικότητα, τις προσιτές τιμές, την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί και την επίκαιρη προσαρμογή τους, όπως τα ζητά ο σύγχρονος καταναλωτής. Άλλωστε όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο ιδρυτής της: “..είναι γνωστό ότι η αγορά δεν χαρίζεται σε κανέναν. Κατευθύνεται μόνο από το ένστικτό της και από τις ικανότητες εκείνου που την εμπνέει εμπορικά..”

Προσαρμοζόμενος στις ανάγκες της εποχής ο Όμιλος προχώρησε στη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος xariskazakos.gr. Με αυτό τον τρόπο στοχεύει να εμπλουτίσει την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή και να τον ενημερώσει για τη μόδα και τις τάσεις της.