FAQ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΑΓΟΡΕΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Η διαδικασία αγοράς στο xariskazakos.gr είναι ιδιαίτερα απλή:

α) Για να βρείτε ένα προϊόν μπορείτε:

• Να χρησιμοποιήσετε τις κατηγορίες από το κεντρικό μενού – «Γυναικεία Υποδήματα», «Αντρικά Υποδήματα», «Ρούχα Heart» κλπ, ανάλογα με την κατηγορία που σας ενδιαφέρει.

• Να κάνετε «Αναζήτηση» (ο μεγεθυντικός φακός πάνω δεξιά στη σελίδα),γράφοντας τη λέξη-κλειδί ή τον κωδικό για το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

β) Αφού βρείτε το προϊόν, επιλέγετε το μέγεθός σας (μπορείτε να συμβουλευτείτε και τον οδηγό μεγεθών) και πατάτε «Προσθήκη στο καλάθι».

γ) Μόλις τελειώσετε με την επιλογή των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε, ανατρέξτε στο «Καλάθι Αγορών» σας («Το καλάθι μου» στο πάνω μέρος της σελίδας) και θα δείτε το σύνολο των προϊόντων που προτίθεστε να παραγγείλετε.

• Αν πατήσετε το κουμπί «Καλάθι», θα δείτε αναλυτικά το σύνολο των προϊόντων και πιθανών επιπλέον προσφορών (κουπόνια κλπ). Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί «Αγορά» και συμπληρώστε τα στοιχεία παραγγελίας και τον τρόπο πληρωμής, για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Αυτό ήταν! Εντός ολίγων ημερών τα αγαπημένα σας προϊόντα θα βρίσκονται στα χέρια σας!

• Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το xariskazakos.gr μέσω email την επιβεβαίωση και τον αριθμό της παραγγελίας.
Με το tracking number που θα σας σταλεί με mail θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας μέσα από το site των ΕΛΤΑ courier (Ελληνικά Ταχυδρομεία).
To ηλεκτρονικό κατάστημα xariskazakos.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής με 3 διαφορετικούς τρόπους:

• Με Πιστωτική κάρτα

Στο xariskazakos.gr μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Diners club, AmericanExpress and Maestro.

• Με PayPal

Ισχύει για χρήστες που έχουν λογαριασμό στην Paypal. Βάσει αυτού, επιλέγετε πληρωμή μέσω Paypal και μεταφέρεστε στο χώρο της Paypal, όπου και πραγματοποιείται η συναλλαγή σας.

• Με Αντικαταβολή

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο που της έχετε υποδείξει. Η υπηρεσία αυτή έχει πρόσθετο κόστος 2,50€ (μόνο εντός Ελλάδας).
Το Φ.Π.Α. των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται στην αναγραφόμενη τιμή.
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας από τη στιγμή που θα την καταχωρίσετε στο σύστημα μας μέχρι και πριν φύγει από τις αποθήκες του xariskazakos.gr.

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό κατάστημα είτε μέσω e-mail στο info@xariskazakos.gr είτε τηλεφωνώντας στο 2105757559 και να καταχωρήσετε το αίτημα σας.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

• μέσω e-mail στο: info@xariskazakos.gr

• μέσω τηλεφώνου στο 210 5757559 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00)
Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι πιθανοί λόγοι που δεν γίνεται δεκτή η πιστωτική σας κάρτα και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να απευθυνθείτε στην τράπεζά σας για να σας ενημερώσει.
Δυστυχώς, παρ’ όλο που το σύστημά μας κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας, έδειξε ότι υπάρχει απόθεμα στο συγκεκριμένο προϊόν, κατά την συλλογή του από την αποθήκη μας διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε διαθεσιμότητα. Στη σπάνια αυτή περίπτωση υποχρεούμαστε να ακυρώσουμε την παραγγελία σας χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.
Στην περίπτωση που η παράδοση έχει καθυστερήσει παραπάνω από το αναμενόμενο διάστημα που ορίζεται θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο info@xariskazakos.gr είτε μέσω τηλεφώνου στο 210 5757559 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00) και θα προχωρήσουμε στην επίλυση του προβλήματος.
Για τις αποστολές εντός Ελλάδος το ΧΑΡΙΣ ΚΑΖΑΚΟΣ συνεργάζεται με την εταιρεία ΕΛΤΑ. Όσον αφορά σε αποστολές σε χώρες του εξωτερικού η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται μέσω της ΕΛΤΑ (σε συνεργασία με την DHL).
ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα ΔΩΡΕΑΝ μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ εντός 1-3 εργάσιμων ημερών
 
ΚΥΠΡΟΣ

Για παραδόσεις εντός Κύπρου οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

• Για αγορές άνω των 90 € τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.

• Για αγορές κάτω των 90 € η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 10 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) - (2-3 ημέρες για την παραλαβή)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Για παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος γίνονται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ courier) – (σε συνεργασεία και με την DHL) και οι χρεώσεις ποικίλουν ανάλογα με τη χώρα προορισμού και τη μέθοδο αποστολής. (2-5 μέρες για την παραλαβή με τη standard delivery, 3-6 μέρες για express delivery).
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Το ΧΑΡΙΣ ΚΑΖΑΚΟΣ σας παρέχει τη δυνατότητα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του στέλνοντας mail στο info@xariskazakos.gr.

• Επιστροφή χρημάτων: Επιστροφή των χρημάτων σας συνήθως γίνεται σε διάστημα 7 (μπορεί να πάρει εως 14 μέρες) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή ή στο λογαριασμό Paypal από τον οποίο έγινε η πληρωμή ή στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε με e-mail.

• Προσοχή:

1. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια κλπ).

Αλλαγές για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος γίνονται δεκτές μέσω της έδρας της εταιρείας μας: “Δ. ΚΑΖΑΚΟΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.” , οδός Αγίου Πολυκάρπου,  αρ. 9, Περιστέρι, Τ.Κ. 12135.
Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το ΧΑΡΙΣ ΚΑΖΑΚΟΣ δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με mail ή/και τηλεφωνικά για τον τρόπο διεκπεραίωσής του.

Όταν το προϊόν φτάσει στις αποθήκες μας ενημερώνεστε με mail ή/και τηλεφωνικά απο το τμήμα επιστροφών μας.
ΜΕΛΗ
Δεν είναι υποχρεωτικό να έχετε λογαριασμό προκειμένου να ψωνίσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Πολύ εύκολα και γρήγορα συμπληρώνοντας τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν εδώ
Αν είστε ήδη μέλος του xariskazakos.gr και απλά ξεχάσατε τον κωδικό σας, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ, να συμπληρώσετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν και άμεσα θα αποσταλεί στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ο νέος σας κωδικός.